Arraid Jooi, we motten zee an!

Beste bootvisser,

Hoewel de voorspellingen van vandaag, waar bleef de zon?, niet helemaal uitkwamen hebben we er toch genoeg vertrouwen in dat we zaterdag kunnen gaan vissen. We kunnen dus nu al mededelen dat we er voor gaan, een boot-viswedstrijd komende zaterdag 20 juli.

We gaan vissen van 10:30uur tot 13:30uur. Dus voor-, of rond 10:00uur te water, we gaan varen rond 10:15uur, zodat iedereen geankerd om 10:30uur zijn eerste lijntjes kan laten zakken in onze mooie Noordzee waar de scharren, botten en wijtingen in grote aantallen op ons liggen te wachten.

Daarna natuurlijk de prijsuitreiking en de loterij waarbij onze kok grote Bob, die overigens graag als opstapper/visser mee zou willen doen, voor een warme versnapering zal zorgen. Dus als je alleen bent, en in het bezit van boot met voldoende voortstuwingskracht, en je denkt dat Bob in het vooronder past, zou hij zaterdag graag je vismaat willen zijn.

Zoals jullie gewend zijn zullen de koelkasten op het paviljoen goed gevuld zijn, dus mocht het zonnetje er zaterdag wel bij zijn dan is de vloeibare koeling ruim voorhanden.

Inschrijven kan vanaf een uur of negen, de inschrijvingsadministrateur, die overigens na de wedstrijd ook de weging en eventuele meting voor zijn rekening zal nemen, zal herkenbaar zijn aan zijn karakteristieke Jek.

Nog even een huishoudelijke mededeling: gezien de weersverwachting is er in de namiddag en avond de mogelijkheid om gebruik te maken van de grote gas-BBQ op het terras en op strand naast het paviljoen zal een ouderwetse briketten BBQ branden die beide voor een ieder (niet allemaal tegelijk) beschikbaar zullen zijn.

Dus neem je eigen eten, bordjes en bestek mee, maak gebruik van de aanwezige BBQ spullen, en dan maken we er met zijn allen een mooie dag van.

Uw VisCie.

bot-vissen-winter bot-vissen-winter