Bootviswedstrijd - zaterdag 20 juli

Beste bootvisser,

U heeft, door het uitvallen van onze vaste ”redacteur”, een tijdje geen berichten van ons mogen ontvangen, maar gelukkig zijn we weer ”in de lucht” met het bericht dat we van zins zijn om komende zaterdag 20 juli een bootviswedstrijd te organiseren.

Als je nu naar het zeetje kijkt lijkt dat vrijwel niet mogelijk, maar de verwachtingen geven aan dat morgenmiddag de wind ”inkakt”, en er donderdag, vrijdag en gelukkig ook voor de zaterdag mooi windstil zomerweer wordt voorspeld.

Zaterdag is het zo rond 12:20uur laag water en rond 16:30uur weer hoog.

Wij dachten daarom de wedstrijd te starten om 10:30uur, de boten mogen tot 10:00uur naar de drie afvaarplekken gereden worden, en dan vissen we dus tot 13:30uur. Hierdoor kan iedereen voordat het water echt opkomt zijn bootje weer droog zetten.

Als je ’s middags je bootje weer naar huis wilt brengen let er dan op dat de rijtijd is gewijzigd van 18:00uur naar 19:00uur.

Komende donderdag zo rond 13:00uur geven we nog een bericht over het al dan niet definitief doorgaan van de wedstrijd, maar in onze optiek kan er weinig meer misgaan.

Dus hopelijk tot komende zaterdag.

Uw VisCie.

best-offshore-fishing-boats best-offshore-fishing-boats